Примусове вегетаріанство: черкащани стали менше їсти м’яса, молокопродуктів і яєць

Опубліковано: 25.09.2017

Похожее изображение

За даними вибіркового обстеження умов життя домогосподарств у 2016р. порівняно з 2015р. відбулися зміни в структурі харчування домогосподарств Черкащини. Про це інформує Головне управління Держстатистики в Черкаській області.

Зменшилось споживання м’ясопродуктів та сала (в перерахунку на м’ясо) на 11,5%, цукру (включаючи цукор, використаний на кондитерські вироби), меду – на 5,4%, яєць – на 4,8%, молока, молокопродуктів та масла (в перерахунку на молоко) – на 2,6%, хліба і хлібопродуктів – на 2,0%, Залишилось на рівні минулого року споживання риби і рибопродуктів, масла, олії та інших рослинних жирів, фруктів, ягід, горіхів, винограду.

Усе можна пояснити стрімким здорожчанням м’ясомолочних продуктів.

Збільшилось споживання сала та жирів тваринних на 12,5%, овочів і баштанних (кавуни, дині) на 3,2%, картоплі на 1,5%.

Джерело: Дзвін

No Comments

    Leave a Reply

    Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.