Навчання та кар'єра Суспільство Умань Черкащина

Майбутні кухарі Уманського аграрного ліцею вивчають елементи молекулярної кухні

Вже нікого не здивуєш приготуванням звичайного борщу чи вареників.

Майбутні кухарі Уманського аграрного ліцею вивчають елементи молекулярної кухні

Мета кухарів – не лише нагодувати, а й здивувати, захопити, вплинути як на органи чуття, так і на емоції людини, створити шоу.

Для цього вони використовують сучасні технології у приготуванні та оздобленні страв. Одна з таких – молекулярна кухня, елементи якої учні ДНЗ «Уманський професійний аграрний ліцей» вивчають під керівництвом викладача спеціальних дисциплін харчового напрямку Натальченко К. М. на практичних заняттях.

Тож днями відбулося відкрите практичне заняття з предмету «Технології» на тему «Приготування ікри з бальзамічного оцту. Спагетті з червоного соусу та піни із карі».

На практичному занятті учні удосконалили свої практичні вміння та навички виконання технологічного процесу приготування елементів декору молекулярної кухні, використовуючи їх в оздобленні страв. Також навчились підбирати інструменти та інвентар, працювати в команді.

Як зазначають учні Уманського професійного аграрного ліцею, проведення подібних занять та вивчення сучасних технологій є не тільки цікавим, але й надасть у майбутньому змогу бути затребуваними на ринку праці.

Джерело: https://pedpresa.ua

No Comments

    Leave a Reply

    Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.