В Умані запустили виробництво компосту для шампіньйонів

Відома бельгійська компанія Agaris відкрила в Умані підприємство з виготовлення грибного субстрату. На виробничому майданчику планують виробляти 5400 тонн субстрату на місяць. Про це пише сайт landlord.ua.

В Умані запустили виробництво компосту для шампіньйонів

Виготовлений в Умані компост вже закуповують українські та іноземні виробники, відзначаючи високу якість продукції. Тому компанія Agaris планує розширювати потужності підприємства.

На кінець 2019 року обсяги виробництва в Умані збираються наростити до 5400 тонн компосту на місяць.

agaris 1

У компанії Agaris зазначають, що наразі в Україні інтенсивно зростає грибна промисловість. Завдяки цьому тут можна створити ефективне підприємство, яке краще і швидше реагуватиме на потреби клієнта.

No Comments

    Leave a Reply

    Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.