Черкаський шеф-кухар став суддею на кулінарному фестивалі

Черкаський шеф-кухар став суддею на кулінарному фестивалі

Провідний черкаський шеф-кухар Костянтин Шаронов, який працює у ресторані Faro del porto», увійшов до складу суддівської команди на кулінарному фестивалі «Бурштинова осінь». Захід відбувався на Волині, пише «Діловий регіон».

Костянтин Шаронов гідно представив Черкащину, провівши майстер-клас із приготування рибної страви «Запечений срібний короп під гарбузовим соусом». Як зазначив Костянтин, фестиваль був надзвичайно цікавим, пізнавальним і смачним. Це його перший досвід суддівства змагань такого рівня серед професійних навчальних закладів.

– Такі заходи дають неймовірно позитивні емоції від представлення багатства регіональних і авторських страв, від бажання і прагнення молоді навчатися і вдосконалюватися, – резюмував шеф-кухар.

Нагадаємо, що черкащанка вразила своїми лідерськими якостями на телепроєкті «МастерШеф».

Судді проєкту лишилися в захваті від усіх страв, які приготувала команда переможців. Так учасники приготували основну страву з морепродуктами і цукіні, закуску у вигляді сиру «Філадельфія» з хрустким беконом і кукурудзою та тірамісу на десерт.

Джерело: ВиЧерпно

No Comments

    Leave a Reply

    Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.